Over INVI Concepts

Van een stukje tape over je webcam, naar een bedrijf in het personaliseren van relevante producten

Het avontuur van INVI Concepts begon enkele jaren geleden met het idee om webcamcovers aan te bieden. Een stukje tape of een pleister geplakt op je laptopwebcam was niet meer van deze tijd. Daar moest een andere oplossing voor zijn. Als een van de eerste bedrijven introduceerden wij de dunste webcamcover op de Nederlandse en Belgische markt.

De orders namen flink toe op het moment dat er diverse mediaberichten verschenen over webcamhackers en toen de AVG-wet werd geïntroduceerd. Daarnaast zagen ook bedrijven de (marketing)waarde in van dit nuttige privacy product, omdat zij de webcamcovers en verpakking konden bedrukken met hun logo.

Vanuit dit succes hebben wij ons productaanbod uitgebreid met als uitgangspunt dat de producten altijd het dagelijkse leven veiliger, eenvoudiger of efficiënter moeten maken. Met deze visie houden wij focus en zijn wij de expert in de producten die we aanbieden. Dit resulteert in een goede service en kwalitatief goede producten tegen een eerlijke prijs.

Robin van der Most

Robin van der Most - Eigenaar INVI Concepts

Door mijn opgedane ervaring bij mijn eerdere werkgevers weet ik hoe belangrijk het is om eerlijk en transparant te zijn tegen klanten. Dit proberen wij te doen door klanten inzicht te geven in de mogelijkheden. Denk hierbij aan gratis (fysieke) proefdrukken toe te sturen en ook écht mee te denken in het voordeel van de klant. Uiteindelijk hopen we op deze manier langdurige samenwerkingen te realiseren en nog meer tevreden klanten te krijgen.

Connect op LinkedIn