Hoe gaan wij te werk?

Proces
Stap 1: Gratis (fysieke) proefdruk

We maken kennis met elkaar en inventariseren al jouw wensen om je zo goed mogelijk te adviseren. Je ontvangt van ons een altijd proefdruk. Als het mogelijk is zelfs een fysiek exemplaar met jouw logo.

Stap 2: Geheel vrijblijvend prijsopgave

Je ontvangt van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave die je op je gemak kunt doornemen. Samen met de (fysieke) proefdruk heb je nu een goed beeld van de mogelijkheden bij ons.

Stap 3: Akkoord? Wij gaan direct van start!

Als we het juist artwork in huis hebben, start de productie. Binnen 7 tot 14 werkdagen heb jij de producten in huis. We houden je op de hoogte van de voortgang. Meer dan 1000 stuks besteld? Dan sturen wij eerst een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.

Stap 4: De bestelling is onderweg

Als de bestelling klaar is wordt het pakket aangemeld bij de pakketbezorger. Je ontvangt vervolgens een automatische e-mail met een Track & Trace-code om het pakket te volgen.

Stap 5: De bestelling is afgeleverd

Na het ontvangen van de bestelling vragen we je altijd of alles naar wens is geweest. Daarna ontvang je van ons de (rest)factuur. Wij zouden het waarderen als je je ervaring deelt op onze Trustpilot-pagina.